spot_img
spot_img

Charles Pahlad: ‘Hoeveel zaken liggen niet bij de pg?’

Atualizado há

Uit onvrede over de corruptie binnen de NDP heeft parlementariër Charles Pahlad van deze partij de overstap gemaakt naar de VHP. Volgens Pahlad liggen er reeds honderden zaken betreffende corruptieve handelingen bij de pg die nog nooit onderzocht zijn. 

 

Pahlad: “Ik heb de corruptie bespreekbaar gemaakt met Desi Bouterse als voorzitter van mijn partij en niet als de president van het land. Er liggen zoveel onopgeloste moordzaken zelfs bij de pg, vele DNA-leden hebben zo vaak in het parlement een heleboel zaken aangekaart, ministers zijn naar huis gestuurd en zo kan ik tal van zaken opsommen. Er zijn geen oplossingen gekomen in deze zaken en moet ik dan nog aan de pg rapporteren?”

 

De ex- NDP- er benadrukt dat hij de regering en de corruptie heeft besproken en niet de partij. Hij vindt het onaanvaardbaar dat wanneer hij een standpunt inneemt om de corruptieaan te pakken, hij zoveel mensen tegen zich in het harnas krijgt. “Het enige dat ik kan zeggen is dat wij deze handelingen zo gewoon zijn dat het dan abnormaal lijkt, wanneer er iemand is die aangeeft dat het niet meer zo kan”, zegt Pahlad.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App