Cevihas heef op 6 januari, haar eigen website (cevihas.com) gelanceerd. Hiermee wil het bedrijf  de binnenlandse alsook de buitenlandse klanten bereiken. Verder heeft in dit verband ook de rebranding plaatsgevonden, waarbij er een nieuw logo is gelaunched. Met het nieuw logo kan er in 1 oogopslag uitgebeeld worden waarvoor Cevihas staat.

De Centrale voor Vissershavens in Suriname (Cevihas N.V.) is een Surinaams staatsbedrijf dat valt onder het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij.Cevihas heeft als doel aanleg, exploitatie en beheer van vissershavens en de zorg voor de regelmatige en geordende aanvoer en verhandeling van vis. In september 2017 werd Cevihas voor het eerst gecertificeerd voor de norm ISO 9001:2015, het kwaliteitsmanagementsysteem, onder leiding van Derryl Boetoe, die in januari 2016 werd aangesteld als directeur.

Derryl Boetoe

Cevihas vervult een belangrijke rol binnen de visserijsector in Suriname en streeft ernaar om naast het verwerven van een sterke marktpositie ook een maatschappelijke rol te vervullen middels strategische externe communicatie. Dit willen zij mede bereiken door de samenleving continue te informeren over het bestaan en de rol van Cevihas.

De vissershaven fungeert als facilitator voor de verschillende vissersboten die in Surinaamse wateren vissen en hun vis voor verkoop of verwerking aanbieden in Suriname. De boten worden voorzien van water, ijs en brandstof en daarnaast zorgt de permanent aanwezige douane voor een vlot verloop van de inklaring en andere administratieve zaken. Ook de vreemdelingenpolitie is aanwezig op deze internationale haven.

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar