spot_img
spot_img

CBvS website gebruikersvriendelijker gemaakt

Atualizado há

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft, om de gebruikersvriendelijkheid van haar website te vergroten, een wegwijzer voor haar website gemaakt. De moederbank wil een kwalitatief hoge en tijdige informatievoorziening aan binnen- en buitenlandse gebruikers hebben.

 

Op de website van de CBvS staan er naast persberichten, ook statistieken en andere publicaties. Er wordt continu gewerkt aan verbetering van de beschikbaarheid en de kwaliteit van de informatie. Zo zijn op de website de meest recente CBvS weekbalansen, een toelichting, als ook het archief van de afgelopen jaren. Tevens zijn uitgebreide financieel-economische statistieken, de jaarverslagen en nieuws over belangrijke macro-economische evenementen en gebeurtenissen te vinden. De bank is van mening dat geïnteresseerden een gebruikers vriendelijke toegang tot het web ondervinden.

 

De door de CBvS samengestelde handleiding voor gebruik van de website, geeft stapsgewijs en op een eenvoudige manier aan welke informatie waar te vinden is.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App