spot_img
spot_img

Buschauffeur takelt jongeman af

Atualizado há

- Publicidade -

Een buschauffeur heeft een jongeman mishandeld. De politie van het bureau Uitvlugt heeft op donderdag 16 januari de 27-jarige buschauffeur Jimmy D. na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Jimmy wordt ervan verdacht een jongeman vreselijk te hebben toegetakeld.

De politie van voormeld bureau kreeg in de vroege ochtend van woensdag 15 januari via het Command Center de melding dat een manspersoon langs de weg was aangetroffen, badend in zijn bloed. Op de plek troffen de wetsdienaren de man aan die op dat moment niet aanspreekbaar was.

Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp alwaar hij werd opgenomen op de afdeling Intensieve Zorg. Een broer van de gewonde man die op de plek werd aangetroffen, gaf alleen de naam van het slachtoffer door en weigerde verder de politie te woord te staan.

Het slachtoffer werd in de ziekeninrichting bezocht en verklaarde aan de politie dat hij door een buschauffeur was mishandeld, waarna deze hem uit de bus had gezet.

- Publicidade -

Jimmy wist zich enkele dagen uit handen van de politie te houden. Bij opsporingen werd hij niet aangetroffen. Op 16 januari had de buschauffeur zich aangemeld bijgestaan door zijn advocaat, waarna hij werd ingesloten.

De verdachte heeft tegenover de politie verklaard dat het slachtoffer in beschonken toestand plaatsnam in de bus. Verder nam hij zijn mobiel weg en bij confrontatie daarmee moest hij slagen van het slachtoffer incasseren. De twee geraakten volgens de verdachte in een gevecht, waardoor het slachtoffer gewond raakte.

Het verdere onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Uitvlugt.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: