spot_img
spot_img

‘Buitenlandse’ finale Dolfijn Open

Atualizado há

- Publicidade -

De finale van het internationale tennistoernooi van De Dolfijn gaat net als in 2013 het geval was tussen twee buitenlanders. Vrijdagavond 24oktober lukte het Bonni Manstra en Trevor Bendter van Suriname niet om in de halve finale te winnen en zo door te stromen naar de finale.

 

Manstra verloor van de Barbadiaan Russell Moseley met de setstanden 4 – 6, 6 – 4, en 6 – 2 terwijl Bendter zijn meerdere moest erkennen in de de Fransman Marc-Antoine Cassius de Linval met twee keer 6 – 3. De finale gaat zaterdagavond 25 oktober dus tussen Moseley en Cassius de Linval.

- Publicidade -

 

Bendter heeft zijn uiterste best gedaan tegen Cassius de Linval. Volgens hem heeft de Fransman slim gespeeld. “Hij speelde echt consistent. Ik probeerde mijn service game te pakken, maar dat snapte hij wel. Jammer dat ik de finale niet heb gehaald”, aldus Bendter na de verloren partij. Cassius de Linval voorziet een pittige strijd in de finale. “Moseley speelt goed en ik denk dat het niet makkelijk wordt voor mij,” zegt de Fransman.

 

Zaterdag 25 oktober om half zeven komen de Surinamers tegen elkaar uit in de troostfinale. De derde plaats wordt beloond met vijfhonderd US Dollar, terwijl de winnaar van de grote finale naar huis gaat met vijfduizend en de runner-up met tweeduizend US Dollar.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: