De opening van Building Depot Suriname is een feit.

Onder grote publieke belangstelling werd de grootste bouwmaterialenzaak in Paramaribo Noord woensdag geopend. De megawinkel is voor een groot deel tot stand gekomen dankzij inzet van Braziliaanse ondernemerschap. Het was dan ook niet verrassend toen rond elf uur in de ochtend de officiële handelingen rond de opening begonnen met een gebed van pater AugustoFrederico, vertegenwoordiger van de katholieke Braziliaanse gemeenschap in Suriname.

Daarna volgde ook de zegeningen van voorganger Ademar da Gama, leider van de Portugeessprekende AD kerk,namens de evangelische Braziliaanse gemeenschap in Suriname.

Building Depot Suriname heeft indruk gemaakt op de eerste groep bezoekers die woensdag hun nieuwsgierigheid de vrije loop lieten gaan. De zaak heefteen ruime assortiment voor zowel de doe-het-zelver als de grote industriële constructiewerker.

Op de begane grond is een uitgebreid assortiment aan gereedschappen te vinden waaronder een verschillende werktuigen van het gerespecteerde merk STIHL.

Er zijn roltrappen die naar de verdiepingen leiden en ook terug naar de begane grond. op de eerste afdeling zijn nog meer gereedschappen te vinden, maar ook sanitaire goederen, lampen en hoogwaardige kwaliteit kranen.

Op de tweede verdieping is er een uitgebreide showroom voor alles dat nodig is voor de inrichting van een woning nadat die is opgezet. Het gaat om televisies tot en met sofa’s en keukenkasten.

[fancygallery id=”2″ album=”17″]

Comentar

Comentar