spot_img
spot_img

Bromfietser tweede verkeersdode voor 2020

Atualizado há

- Publicidade -

Een bromfietser is komen te overlijden nadat die werd aangereden door aan auto. Het betreft de 36-jarige Kenneth, Cairo die in de vroege ochtend van zondag 5 januari bij een aanrijding met een personenauto in de Kleine Waterstraat dodelijk werd aangereden. Voor dit jaar is Cairo de tweede verkeersdode.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de 38-jarige automobiliste N.B. over de Kleine Waterstraat reed en rechts afsloeg met de bedoeling het terrein van een hotel op te rijden. Zij verleende daarbij geen voorrang aan de bromfietser Cairo die vanuit het tegen over gestelde richting kwam aangereden en rechtdoor ging.

De autobestuurster N.B. reed de bromfietser Cairo aan met het gevolg dat die zodanig gewond raakte dat hij ter plaatse het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Cairo officieel vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in beslag genomen.

- Publicidade -

De autobestuurster is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. In verband met het onderzoek is haar rijbewijs ingevorderd door de politie. Verder zijn beide voertuigen ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De politie verkeersunit Paramaribo heeft de zaak in onderzoek.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: