spot_img
spot_img

Bromfietser overleden na aangerijding door dronken bestuurder

Atualizado há

- Publicidade -

De 21-jarige bromfietser Roche Timpico die in de vroeg ochtend van 18 augustus door een dronken autobestuurder werd aangereden, is op 19 augustus in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. De politie kreeg in de vroege ochtend van 18 augustus de melding dat in de schietbaanweg, ter hoogte van de R.K begraafplaats een aanrijding had plaats gevonden tussen een bromfietser en een autobestuurder.

De politie trof beide partijen ter plaatse aan. Roche was zwaar gewond. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het AZP alwaar hij op de afdeling “Intensive Care” werd opgenomen. Roche is op 19 augustus gestorven ten gevolge van de opgelopen letsels.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobestuurder Rejano, S. op de rijhelft van de bromfietser Roche terecht kwam met als gevolg de aanrijding. Rejano is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en reed onder invloed van alcohol. Hij blies 360 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht.

- Publicidade -

Nadat Rejano uit zijn dronken roes was werd hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering is gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de Verkeers Unit Paramaribo.

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: