spot_img
spot_img

Bromfietser 56ste verkeersdode

Atualizado há

- Publicidade -

De bromfietser Humphrey Windzak (58) wordt genoteerd als de 56ste verkeersdode. Hij is zaterdagmiddag dodelijk aangereden door de 27-jarige M.A. die een personenauto bestuurde. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan. De wetsdienaren troffen bij aankomst op de plek het levenloze lichaam van de bromfietser aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de autobestuurder kort voor de aanrijding met zijn voertuig over de Wicherstraat reed, komende vanuit de richting van de Van Sommelsdijckstraat en gaande in de richting van de Mahonylaan. De bromfietser die over de Hofstede Crull’laan reed, kwam vanuit de Wilhelminastraat gaande in de richting van de Grote Combeweg. Gekomen op de kruising gevormd door de Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan, heeft de autobestuurder geen voorrang verleend aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop.

Het lijk is hangende het politionele onderzoek in overleg van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurder, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd. De autobestuurder werd overgebracht naar het politiebureau en is na te zijn voorgeleid, heengezonden.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: