De 50-jarige verdachte Jerrel P. heeft zijn broer op verschillende tijdstippen met de dood bedreigd. De broers wonen op hetzelfde adres, maar in twee verschillende woningen. Het gaat om een slepende kwestie tussen hen. Jerrel P. is op 30 augustus voor diefstal, bedreiging en overtreding van de Wet verdovende middelen aangehouden door de politie van Santo Boma.

PUBLICIDADE

Op 30 augustus zou Jerrel op heterdaad zijn betrapt door zijn broer tijdens het wegnemen van een ‘altinator’ (wisselstroomdynamo) uit diens werkplaats. De politie ging Jerrel thuis opsporen, nadat zijn broer aangifte van diefstal tegen hem had gedaan. Jerrel werd bij zijn woning aangetroffen en aangehouden.

Tijdens het verrichten van een plaatselijk onderzoek werd achter het huis van Jerrel een bijna 2 meter hoge marihuanaplant aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Jerrel ontkent dat hij zijn broer met de dood heeft bedreigd en dat hij een ‘altinator’ van hem heeft gestolen. Hij geeft wel toe dat de marihuanaplant van hem is en dat hij die voor de ‘fun’ heeft geplant.