Tijdens een vandaag gehouden persconferentie over de Covid-19 update is bekend gemaakt dat er meer positieve gevallen van Covid-19 zijn. Er zijn twee nieuwe gevallen bij.

Directeur van het ministerie van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun, gaf vandaag tijdens de persconferentie inzake Covid-19, te kennen dat in Suriname er twee positieve gevallen betreft. Het eerste geval betrof een vrouw die vanuit Delft, Nederland, kwam. Het tweede positief geval in Suriname gaat ook om een vrouw die uit Nederland komt en positief is getest op Covid-19.

Er is sprake van een derde geval van een man die zich momenteel in Nederland bevindt. Hij bevond zich in Suriname en in Nederland aangekomen, is hij daar positief getest op het virus. Het ministerie is nu bezig om alle contacten van deze man op te sporen met wie hij de afgelopen periode in contact is geweest.  Jessurun vraagt en benadrukt dat de privacy van de mensen gerespecteerd moet worden. De mensen zullen worden gecontact door het team die belast is met het traceren van de mensen.

Foto: Gettyimages

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar