spot_img
spot_img

Braziliaanse president niet aanwezig in Suriname met 45 jaar onafhankelijkheid

Bolsonaro last alle reizen af tot eind van het jaar

Atualizado há

- Publicidade -

Vanwege de Covid-19 situatie in Brazilië zal president, Jair Bolsonaro, niet aanwezig zijn in Suriname in verband met 45 jaar onafhankelijkheid. Albert Ramdin, minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), gaf vandaag tijdens een persconferentie aan dat Bolsonaro voorlopig al zijn reizen tot eind van het jaar heeft uitgesteld. Eerder had hij wel toegezegd aanwezig te zullen zijn. Eén aantal staatshoofden en regeringsleiders zullen helaas niet erbij kunnen zijn vanwege de Covid-19 situatie.

45 jaar onafhankelijkheid is een bijzonder moment. Hoewel Covid-19 het niet eenvoudig maakt om grote bijeenkomsten te hebben. Met de nodige protocollen, regels zal de regering 45 jaar onafhankelijkheid op ene passende manier vieren. Er wordt rekening gehouden met de financieel economische situatie in het land. Het hebben van een groot feest zal helaas niet mogelijk zijn zegt Ramdin. Het programma zal aangepast moeten worden aan de Covid-19 situatie.

Er is een nationale commissie voorbereiding 45 jaar onafhankelijkheid, waarin ook het ministerie participeert. Wanneer het buitenlandse gasten betreft dan speelt het ministerie een belangrijke rol in termen van protocol, logistiek, diplomatieke mogelijkheden om meer te doen dan alleen aanwezig zijn op de viering.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: