spot_img
spot_img

Braziliaanse minderjarige slachtoffer van agressie op school

Atualizado há

- Publicidade -

Afgelopen vrijdag 29 januari was het weer raak op OS Tourtonne 3. Braziliaanse leerlingen op school zijn vaak het slachtoffer van beledigingen en geweld op deze school waar volgens de Braziliaanse ouders van deze leerlingen vanuit de schoolleiding niet wordt opgetreden.

 

Een 6 jarige leerling werd door een mede leerling zodanig verwond aan zijn kaak dat hij er een snee van overhield. Dit voorval speelde zich af tijdens de lesuren rond 8.30. Volgens de moeder werd haar zoon door een klasgenoot geslagen. De moeder gaf aan dat de schoolleiding geen actie heeft kunnen ondernemen omdat de klasgenoot die de slagen heeft toebracht een vals telefoon nummer doorgaf waardoor de ouders niet op de hoogte konden worden gesteld van dit voorval.

- Publicidade -

 

De moeder gaf aan contact te hebben opgenomen met de politie en wacht het onderzoek af.

 

Op deze zelfde school zijn het afgelopen jaar ook problemen geweest met Braziliaanse leerlingen. Onlangs nog liep een 5 jarig meisje weg van school nadat ze door de leerkracht werd geslagen en werd een andere leerling door haar leerkracht beledigd en ook nog geslagen. Beide incidenten zijn doorgegeven aan de politie maar tot op dit moment zijn er nog geen acties ondernomen om dit soort incidenten te voorkomen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: