spot_img
spot_img

Bouterse belooft steun aan nabestaanden woningbrand Ellestraat

Atualizado há

- Publicidade -

President Desi Bouterse begrijpt dat de tragedie van het verliezen van vier kinderen een zware klap is voor de nabestaanden. “Dis na wan bigi sari”, omschrijft hij de situatie. Hij riep de familie op om in deze donkere dagen hun geloof te vestigen in de Allerhoogste. God is de enige die kan troosten op dit soort “onbegrijpelijke momenten”. Wij zijn mens en kunnen niet zonder de oppermachtige geeft aan als bemoediging aan de nabestaanden.

De president toonde zich zeer erkentelijk voor de grote steun vanuit de gemeenschap aan de familie. Hij richtte ook een speciale woord van dank aan degenen die hebben geprobeerd de overleden jonge Surinamers te redden uit het brandend huis. De regeringsleider beloofde wederom dat de regering alle ondersteuning zal geven aan de familie. Hij riep de aanwezigen op om de familie vooral in deze periode veel liefde te schenken.

De president  heeft samen met zijn echtgenote Ingrid Bouterse – Waldring een bezoek gebracht aan de nabestaanden van de recente woningbrand aan de Ellestraat. De president richtte zich in een kort woord bemoedigend tot de familie en overige aanwezigen.

- Publicidade -

Het tragisch gebeuren heeft vanaf het eerste moment de aandacht van het staatshoofd en is ook de reden voor het sober vieren van de verjaardag van de Nationale Democratische Partij. De partij waar de president leiding aan geeft koos er bewust voor om de geplande feest activiteiten af te blazen.

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: