spot_img
spot_img

Botsing tussen twee auto’s bij de Ringweg-Noord laat wanhopige bestuurder

Atualizado há

- Publicidade -

Eerder op maandag 3 december om ongeveer 09:00, een pick-up Isuzu en een Toyota IST waren betrokken bij een ongeval in de Ringweg-Noord.

 

Het verslag van de LPM NEWS, die op het moment van het ongeva langs was, zegt dat de die ongeval is veroorzaakt door de Toyota Ist  auto die heeft de pick-up achterin geslagen. De bestuurder van de Toyota, Romeo D. zei dat het ongeval was de schuld van de bestuurder van de pick-up die niet richting heeft gegeven toen een bord zou doen en heeft ook snel geremd voor hem.

- Publicidade -

 

De politie was ter plaats gekomen om informatie over de voertuigen te verzamelen en praten met die chauffeurs die betrokken waren bij het ongeval, maar de bestuurder van de Toyota IST leek heel bang en nerveus te zijn toen hij spraak met de politie en verteelde dat zijn vrouw net van het ziekenhuis was gekomen want ze is bevallen, en ze zou schrikken o deze nieuws te onvangen.

 

“Een enige tijd geleden mijn vrouw was betrokken bij een soortgelijk ongeval als deze en de politie gaf zij de reden omdat de auto niet had gesignaleerd dat zou een bocht doen. “dat zei Romeo D.

 

De politie zei dat het situatie zou volgen op het politiebureau.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: