De 38-jarige Maikel B. is op 12 juni door leden van het Regio Bijstandteam Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden ter zake verkrachting, feitelijke aanranding en bedreiging met een misdrijf. Een 20- jarige vrouw deed op 5 juni aangifte bij de politie tegen de “bonuman” Maikel, B. Volgens de vrouw heeft zij gezondheidsproblemen. Toen doktershulp niet het gewenste resultaat bij haar opleverde besloot haar moeder haar voor een “kot luku” te brengen naar haar oom de “bonuman” Maikel.

Deze “kot Luku” was de basis voor andere rituelen waarbij het slachtoffer en haar moeder gebracht werden naar een begraafplaats. De dag na het bezoeken van de begraafplaats belde Maikel het slachtoffer op met de mededeling dat zijn “winti” hem de boodschap had gebracht dat hij haar thuis moest ophalen om met haar alleen iets te bespreken. Hij haalde het slachtoffer op en bracht haar naar een pension alwaar Maikel toen zijn seksuele lust op haar botvieren. Nadat Maikel haar misbruikt had bracht hij haar weer naar huis.

Publicidade

De volgende dag belde hij haar weer op met het verhaal dat zijn “winti” hem gezegd had dat zij in zes verschillende straten in haar buurt moest gaan om zand te nemen. Terwijl zij daarmee bezig was stopte Maikel in een auto naast haar en bracht haar onder dwang naar een andere pension waar hij haar weer seksueel misbruikte.

Nadat het slachtoffer thuis was afgezet vertelde zij haar familie wat Maikel haar misdaan had. De familie spoorde het slachtoffer aan om gelijk aangifte tegen Maikel te doen hetgeen zij ook deed op vrijdag 5 juni.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar