spot_img
spot_img

Bolletjes slikkende stewardess bedreigd door drugsdealer

Atualizado há

Een stewardess die voor de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft gewerkt is bang om terug naar Suriname te komen.

Zij wordt naar eigen zeggen bedreigd door een drugshandelaar voor wie zij cocaïne naar Nederland heeft gesmokkeld.

Zij viel in augustus door de mand op Schiphol door vrijwillig aan te geven dat zij bolletjes had geslikt. De vrouw werd veroordeeld tot een celstraf van honderd dagen en kreeg ook nog een taakstraf. Na de veroordeling vroeg zij asiel aan in Nederland omdat de drugsdealer haar met de dood bedreigde wanneer zij weer in Suriname is. Haar verzoek werd afgewezen door de staatssecretaris belast met Veiligheid en Justitie. De rechtbank in Den Haag heeft echter een beroep gedaan op deze autoriteit om het verzoek goed te bestuderen en na te gaan in hoeverre de vrouw tegemoet kan worden gekomen.

De ex-stewardess gaf tijdens het proces tegen haar aan graag in Nederland te willen studeren. Echter had zij de benodigde Euro 10 duizend niet. vandaar dat zij akkoord ging met de drugshandelaar, die zij via andere mensen leerde kennen, om haar het geld te geven in ruil voor het afleveren van de cocaïnebolletjes.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: