spot_img
spot_img

Bloemenhulde voor slachtoffers 8 december 1982

President krijgt boek overhandigd

Atualizado há

- Publicidade -

Ter herinnering aan de gevallenen van de 8 december 1982 moorden heeft de Stichting 8 december 1982 een bloemenhulde gebracht. De regering was bij het brengen van de bloemenhulde ook aanwezig bij het Bastion Veere. President Chandrikapersad Santokhi heeft in het kader van het voornoemde een boek uit handen van Sunil Oemrawsingh, voorzitter van de stichting, in ontvangst genomen. Het gaat om het boekwerk van Noraly Beyer getiteld ‘’Recht en waarheid maken vrij’’.

— Foto: Luiz Paulo

Het staatshoofd zei bij het in ontvangst nemen van het boek dat de plek waar de gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, als stille getuigen dient. Als de muren konden praten zouden wij alles vernemen wat er gebeurd is, aldus de president. Hij draagt de overtuiging dat het boekwerk veel inzicht zal verschaffen over de gebeurtenissen op 8 december 1982 en een bijdrage leveren aan volledige gerechtigheid. Naast president Santokhi en First Lady Mellisa Santhoki- Seenacherry waren ook de ministers Albert Ramdin, Amar Ramadhin, Krishnakoemarie Mathoera en Kenneth Amoksi aanwezig.

Sunil Oemrawsingh, voorzitter van de stichting zei in zijn toespraak, dat de personen die het leven gelaten hebben, het gedaan hebben voor een beter Suriname. Op het spoor van gerechtigheid is de rechterlijke uitspraak van 29 november 2019 een belangrijke dag, memoreerde Oemrawsingh.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: