spot_img
spot_img

Bewoners Esther Stichting in de steek gelaten door Sozavo

Atualizado há

- Publicidade -

Het is minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting(Sozavo) bekend dat het personeel van de Esther Stichting reeds geruime tijd in actie is. Echter wordt er niet ingegrepen door de bewindsvrouwe en worden de bewoners van de stichting de dupe van de actie.

 

Sedert de oud-directeur wegens malversaties ontheven werd, heeft het personeel om vervanging gevraagd. De actie houdt onder meer in dat het personeel halve dagen werkt, de kamers van de bewoners worden niet schoongemaakt, de was wordt niet gedaan en dat de bussen niet rijden. De volksvertegenwoordigers van de oppositie spreken van een schandelijke zaak, temeer daar de minister op de hoogte is van het probleem.

- Publicidade -

 

Terwijl aan de ene kant gezinnen die een drieling hebben gehad een maandelijkse financiële vergoeding van Sozavo zullen ontvangen, blijft het probleem bij de Esther Stichting onopgelost en is de maandelijkse tegemoetkoming voor mensen met een beperking en minder draagkrachtigen tot nader orde uitgesteld.

 

Het probleem bij de Esther Stichting is tweeledig: enerzijds wacht men op een nieuwe directeur en anderszijds gaat het om het aantrekken van extra personeel. Het extra personeel is reeds aangenomen, echter ontberen zij de nodige training.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: