Publicidade

De 46-jarige bromfietser Elias S., en zijn 7-jarige zoon Y.S., zijn op maandag 3 februari door een personenauto te Weg naar Kraka aangereden. De autobestuurster reed met zowel een vervallen Antilliaans rijbewijs als een vervallen rijtoestemmingsbewijs.

De politie van Zanderij deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat de 45-jarige autobestuurster Jennechien D., op de middenstrook van de weg reed en geen voorrang verleende aan de bromfietser en zijn duorijder.

De duorijder die het gevaar zag aankomen, sprong van het rijtuig af en liep tijdens zijn sprong lichte letsels op. De vader werd aangereden en liep een fractuur op in het gelaat en aan zijn schouder. Zowel de gewonde vader als zoon werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Publicidade

Beiden zijn na medische behandeling heengezonden. De vader is voor verdere medische behandeling verwezen naar de KNO-arts en de orthopeed. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

De vrouw reed reeds drie jaar met een vervallen Antilliaans rijbewijs als een vervallen rijtoestemmingsbewijs. Op grond hiervan is de veroorzaker van de aanrijding na afstemming met het Openbaar Ministerie door de Verkeersunit van regio Midden in verzekering gesteld. Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Foto: Archief LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar