spot_img
spot_img

Beste kassenteelt bedrijf van Suriname staat in Lelydorp

Atualizado há

De modernste kassenteeltbedrijf van Suriname staat in Lelydorp.

Beste kassenteelt bedrijf van Suriname staat in Lelydorp2Spirits Grun2 NV is zaterdag feestelijk geopend door Landbouwminister Soeresh Algoe. Hij vertegenwoordigde president Desi Bouterse die vanwege bijzondere reden niet aanwezig kon zijn. Algoe stelde Spirits Grun2 als voorbeeld voor iedereen die interesse heeft in kassenteelt. De bewindsman ging zo ver door het bedrijf van vader en zoon Ramtahalsing de beste kassenteelt onderneming van Suriname te noemen. “Dit is het voorbeeld dat het kan”, zegt hij.

Kassenteelt is de toekomst van de landbouw en met klimaatsverandering is het aangeraden om snel de overschakeling te maken.

Spirits Grun2 staat garant voor, niet alleen goede kwaliteit groente, maar ook een veilig product.

Volgens Raveen Ramtahalsing, die de leiding heeft over het bedrijf, is er niet bespaard aan het binnenhalen van technologie en kennis om Spirits Grun2 te ontpoppen als de beste van zijn soort in Suriname. Na een proefperiode van ruim vier jaren is het bedrijf nu klaar voor de wijde wereld. Tijdens de proeffase was er reeds een grote vraag naar de producten van Spirits Grun2.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: