spot_img
spot_img

Bejaarde overlijdt bij woningbrand

Atualizado há

- Publicidade -

De bejaard 104-jarige Toeni Deel is tijdens een woningbrand omgekomen aan de Groenhartstraat. De buurtbewoners konden de man niet redden uit de brandende woning. De manschappen van het Korps Brandweer Suriname, konden de woningen niet betreden vanwege de enorme vlammenzee.

Pas toen de man om hulp vroeg, wisten de omstanders dat de man nog in de voorste woning was. De man is slecht ter been en bevond zich op het balkon. Na de bluswerkzaamheden werd het verkoolde lijk van de bejaarde op balkon aangetroffen.

De politie kreeg de melding van de woningbrand omstreeks 23.35 uur.  Op het terrein staan er vijf woningen. De tweede woning is door nog toe onbekende reden in brand gevlogen. Het vuur was voor aankomst van de brandweer reeds overgewaaid naar de voorste woning waar de bejaarde in bleef. De overige drie woningen hebben schroei- en waterschade opgelopen. Alleen het voorste huis was op het elektriciteitsnet aangesloten, maar het was niet tegen brand verzekerd

- Publicidade -

De stoffelijke resten van de bejaarde zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen.

Laat je reactie achter.

Foto: KPS

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: