spot_img
spot_img

Autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval

Atualizado há

- Publicidade -

De 27-jarige autobestuurder Kamlesh Khouesial is komen te overlijden bij een verkeersongeluk aan de Bomaweg. De verkeersongeval deed zich in de vroeg ochtend van donderdag voor. De politie van het politiebureau Santo Boma kreeg omstreeks twee uur in de ochtend de melding dat een personenauto in de oostelijke trens van de Bomaweg ter hoogte van de Verlengde Welgedacht C-weg, was beland.

Bij aankomst op de locatie werd de personenauto in de trens aangetroffen. Een 27-jarige vrouw en haar twee kinderen van 2 en 5 jaar werden ook ter plaatse aangetroffen. De bestuurder, tevens echtgenoot van de vrouw, zat bekneld in het voertuig en vertoonde geen teken van leven.

Met behulp van de brandweer werd het levenloze lichaam van Kamlesh uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De vrouw en de twee kinderen kwamen met de schrik vrij.

- Publicidade -

Volgens verklaring van de vrouw kwamen zij van een feest alwaar haar man zich tegoed had gedaan aan wat alcohol. Onderweg naar huis kreeg zij een woordenwisseling met Kamlesh. Op een gegeven moment remde Kamlesh de auto krachtig af met het gevolg dat hij de controle over de besturing van het voertuig verloor. De auto geraakte van de weg en belandde vervolgens in de langs de weg lopende trens.

Op dat moment had Kamlesh geen veiligheidsgordel om en was de ruit van het autoportier aan de bestuurderszijde omlaag gebracht. Hoogstwaarschijnlijk heeft Kamlesh een fatale slag aan zijn hoofd of hals gehad, omdat zijn hoofd buiten het voertuig hing.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Kamlesh door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: