spot_img
spot_img

Ashwin Adhin nu officieel parlementariër

Gewezen vicepresident beëdigd en toegelaten tot DNA.

Atualizado há

- Publicidade -

Michael Ashwin Adhin is op donderdag beëdigd en toegelaten tot De Nationale Assemblée (DNA). Het nieuwbakken lid komt uit het kiesdistrict Wanica en zal de fractie van de Nationale Democratische Partij (NDP) versterken. Voormalige vicepresident Adhin is later toegelaten tot het parlement, omdat hij ten tijde van de toelating van het nieuwe parlement op 29 juni 2020 nog in functie was als vicepresident van de Republiek Suriname.

De geloofsbrieven zijn onderzocht en goedgekeurd door de commissie bestaande uit de leden Cheryl Dijksteel (voorzitter), Melvin Bouva, Edgar Sampie, Soewarto Moestadja en Soerjani Karijomenawi. DNA-voorzitter Marinus Bee kijkt uit naar een constructieve houding van het nieuwe lid en verwacht scherpzinnigheid aan de dag zal leggen tijdens de debatten.

Na de felicitatieronde van de fractieleiders en de regering heeft het lid aangegeven dat met het verkregen mandaat, hij het volk zal  dienen met hart en ziel. Door het vertrek van leden uit het parlement zullen er door de opschuivingen nog zes leden worden toegevoegd aan het parlement, waardoor DNA weer compleet is.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: