spot_img
spot_img

Appartementen complex vat vlammen

Atualizado há

- Publicidade -

Er deed zich gisteren een brand voor aan de Twee Kinderenweg. Het betreft hier een appartementencomplex die geheel door brand is verwoest. De appartementencomplex heeft 14 kamers. Toen de brand uitbrak waren er nog mensen in de kamers aanwezig. De mensen zijn op tijd hun kamers gehaald en in veiligheid gebracht. De complex is wel verzekerd.

Verschillende personen verbleven in de appartementen complex. Sommige van hen zijn in het binnenland en weten nog niets van de brand. De mensen hebben niets kunnen redden omdat de brand zich snel naar de verschillende kamers verspreide. De bewoners van de appartementencomplex hebben alles verloren an hun kleding tot hun identiteitsbewijzen zoal paspoorten. Ook de wagens die voorop op het complex geparkeerd stond, heeft schade opgelopen. Een pand naast het complex heeft eveneens schroeischade opgelopen.

Volgens de brandweer gaat het om een laagbouw pand van 15 bij 15 meters. Het was volledig van brand opgetrokken. Het is de brandweer gelukt om twee gascilinders uit de woning te halen. Het gaat om een van 28 lbs en een ander van 20 lbs. De brandweer kon niet snel handelen omdat de pand nog onder stroom zat. De brandweer heeft moeten wachten op EBS om stroom eerst uit te schakelen alvoren de brandweer te werk kon gaan.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: