spot_img
spot_img

Akiemboto betuigt spijt

Atualizado há

- Publicidade -

De nieuwe minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), Sergio Akiemboto heeft gisteren tijdens zijn beëdiging tot minister zijn spijt betuigd over een incident dat 10 jaar terug plaats vond.

Hij gaf aan dat hij 10 jaar terug zijn vrouw in een boze bui had geslagen. De vrouw deed aangifte tegen hem waarna hij door de politie werd opgeroepen voor verhoor maar later werd heen gezonden. Hij en zijn vrouw hebben elkaar vergeven en zijn zelf inmiddels getrouwd. Toch vond hij het nodig haar gisteren voor het hele Surinaamse volk nogmaals zijn verontschuldigingen aan te bieden voor de fout die hij gemaakt had.

Iemand die het Surinaams volk wil dienen moet open en eerlijk zijn, zij hij voor de eedaflegging. Akiemboto heeft de kwestie zelf ter sprake gebracht omdat hij van mening is dat men het niet moet gebruiken tegen hem in zijn functie als minister. Deze kwestie was mede de reden waarom hij eerder het ministerschap had geweigerd te accepteren. Dit keer heeft hij door de ondersteuning van zijn vrouw en geestelijken de uitdaging wel geaccepteerd.

- Publicidade -

President Bouterse stelde Akiemboto als voorbeeld figuur voor de jongeren. Met zijn openlijke eerlijkheid heeft hij weer eens bewezen een rolmodel te zijn, aldus de president.

Foto: Luiz Paulo

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: