spot_img
spot_img

63 procent medewerkers RGD uitbetaald

Atualizado há

- Publicidade -

Met enorme inspanning van de directie de Stichting Regionale Gezondheidsdienst, financiële staf en enkele medewerkers zijn circa 63 % van de medewerkers uitbetaald. Op vrijdag en zaterdag zijn bij de Surinaamsche Bank, Volks Credietbank, GODO en een deel van de Finabank salarissen per kas betaald.

Vanwege een derdenbeslag welke de RGD ontvangen heeft op donderdag, is zij niet in staat geweest alle salarisverplichtingen jegens haar werknemers over de maand juni 2019 tijdig te voldoen. De directie doet er alles aan om de overige medewerkers van de overige banken uiterlijk dinsdag 2 juli 2019 uit te betalen. Uiteraard betreurd de directie dit voorval. Zij realiseert zich dat dit voorval zeker met het long weekend in zicht, erg veel ongemakken met zich meebrengt voor medewerkers.

De Maaltie Sardjoe, ex-directeur van RGD, heeft beslag laten leggen op de tegoeden van de stichting omdat ze van oordeel is dat zij niet alle geld heeft ontvangen dat ze moest krijgen op basis van  een vonnis van de kantonrechter dat uitgesproken was in augustus 2016. Er is volgens haar geen uitvoering gegeven aan het vonnis en het bedrag is inmiddels opgelopen naar meer dan SRD 120.000. Sebita Gopal, directeur van RGD, heeft eerder aangegeven dat er alles wordt gedaan om het personele uit te betalen. Ze betreurt dit voorval ten zeerste en hoopt dat er spoedig een oplossing voor komt.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: