Er zijn reeds 3 personen aangehouden en in verzekering gesteld in de drugszaak waarbij cocaïne is aangetroffen in flessen met stroop op de Jules Sedney zeehaven. Deze personen zijn door de Narcotica Brigade aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname (KPS).

Lees ook:

De douane is in de morgen van vrijdag 17 mei op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex tijdens controle gestuit op drugs die verborgen zat in een partij siroop die voor export op de Haven lag. De afdeling narcoticabrigade van het KPS werd ingeschakeld en samen met de douane is de partij van 900 flessen gembersiroop onderzocht met behulp van cocaïne testers. In acht (8) flessen siroop moet er cocaïne zijn opgelost. Het onderzoek op de Haven is op maandag 20 mei afgerond, voor wat het onderzoeken van de flessen siroop betreft.

De acht flessen siroop zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze strafzaak is in onderzoek bij de Narcotica Brigade met ondersteuning van de douanerecherche.

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar