spot_img
spot_img

24-jarig man aangehouden voor zware mishandeling

Atualizado há

- Publicidade -

De 24-jarige Sergio A. meer bekend als ‘Bere’  werd op 15 juni door de politie van het ressort Flora aangehouden ter zake verduistering en zware mishandeling. Hij zou een ander man verwondingen hebben toegebracht aan het hoofd en andere delen van diens lichaam.Ook heeft hij de zaktelefoon van het slachtoffer gestolen en doorverkocht.

De politie speelden in op een melding van een vechtpartij in de Coesewijnestraat. Daar aangekomen werd het slachtoffer Bernald B.(26) en de verdachte Sergio, A. aangetroffen. Sergio had Bernard verwondingen toegebracht aan het hoofd en andere delen van het lichaam.  Volgens verklaring van het slachtoffer vroeg zijn Sergio hem zijn zaktelefoon ter leen om muziek in een studio aan de Lachmanweg op te gaan nemen. Zij gingen op 13 juni naar de studio. Sergio ging vervolgens met de zaktelefoon van Bernald naar binnen; terwijl die buiten op Sergio bleef wachtten. Na ongeveer drie uren te hebben gewacht kwam Bernald tot de ontdekking, dat Sergio via een andere uitgang het terrein van de studio had verlaten.

Op 15 juni kwam het slachtoffer Sergio in de Coesewijnestraat tegen en vroeg hem naar zijn zaktelefoon. Sergio hield het slachtoffer toen voor dat hij de telefoon verkocht had voor 300 Surinaamse dollar. En wel voor een man onder de Centrale Markt. Sergio stelde vervolgens voor aan het slachtoffer om met hem mee te gaan naar de koper van de telefoon. Op een gegeven moment raapte Sergio en eind hout langs de straat op en ging daarmee het slachtoffer te lijf. Vervolgens trok hij een scherp voorwerp tevoorschijn en stak het slachtoffer daarmee. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en konden daardoor erger voorkomen.

- Publicidade -

Sergio werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau; terwijl Bernald voor medische behandeling werd overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na behandeling mocht hij naar huis. Bij de voorgeleiding heeft Sergio verklaart dat hij de zaktelefoon heeft verkocht om eten te kopen.

Foto: LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: