Carro capota e cai, após condutor tentar desviar de buraco, em Wanica. — Foto: LPM News

De 20-jarige bromfietser Shekkar Dassasingh is op woensdag bij een aanrijding op de kruising van de Noordpool- en Indira Ghandiweg komen te overlijden. De politie van Latour kreeg omstreeks kwart over drie de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto op de eerder vermelde kruising. Bij aankomst op de locatie vertoonde de bromfietser geen teken meer van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

De 46-jarige autobestuurder S.P. reed over de Indira Ghandiweg komende vanuit de richting van de Latourweg; terwijl de bromfietser Dassasingh vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder links af sloeg gaande in de richting van de Noordpoolweg. Daarbij doorkruiste hij het recht doorgaand verkeer dat op dat moment de bromfietser Dassasingh was. Het gevolg was een aanrijding met het noodlottig gevolg voor de bromfietser.

Publicidade

Het regende op die bewuste woensdagmiddag. De automobilist verklaarde dat hij de bromfietser zag aankomen en daarbij een inschattingsfout maakte voor wat de snelheid van de bromfietser betrof. Hij dacht dat hij de bocht kon beschrijven zonder de bromfietser aan te rijden. Het ontzielde lichaam van Shekkar Dassasingh vertoonde letsels aan het hoofd en been. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen.

Het rijbewijs van S.P. is hangende het onderzoek ingevorderd door de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.P. na verhoor heen gezonden. De politie zal een dossier ter zake opmaken en voor verdere afhandeling opsturen naar het Openbaar Ministerie. De bromfiets en de auto zijn ter herkeuring in beslag genomen.

Comentar

Comentar