spot_img
spot_img

1st Editie Aruba Summer Music Festival staat voor de deur!!

Atualizado há

1st Editie Aruba Summer Music Festival staat voor de deur!!

De eerste editie van het Aruba Summer Music Festival zal in de maand juni plaats vinden en wel van 25 – 27 juni a.s. op Aruba.

 

Met het Aruba Summer Music Festival laat Aruba zien dat het eiland veel meer te bieden heeft  dan alleen hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Het ‘One Happy Island’ is al jaren het middelpunt van muziek, kunst en cultuur, waarbij internationale sterren het eiland aandoen.

 

Het  Aruba Summer Music Festival wordt georganiseerd door Loco Lobo Productions en SD Concerts en wordt ondersteund door de Aruba Tourism Authority.

 

Aruba Summer Music Festival warms up Aruba!!

Het Aruba Summer Music Festival belooft een waar muziekspektakel te worden met de populaire performer Pitbull die ook is toegevoegd aan de line-up.

 

Armando Christian Pérez beter bekend onder zijn artiestennaam Pitbull, is een Amerikaanse kunstenaar van Miami met meerdere hit-nummers, prijzen en succesvolle concerttours. Recentelijk  werkte hij een uitgebreid tournee in Azië af en in 2014 was hij met Enrique Iglesias op meerdere locaties in de VS met uitverkochte join-tours .

 

Het Summer festival op het prachtige eiland Aruba zal worden gehost op de Harbor Arena, die een geweldige locatie in de binnenstad is. De locatie is volledig geasfalteerd en ideaal is om er te dansen.

 

De line-up van dit jaar zal zijn:

Donderdag 25 Juni: N-Fusion – Tsunami – Robert Y Su Solo Banda Show – D’Licious  – Le Groove

Vrijdag 26 Juni: Carlos Vives – Elvis Crespo – Jerry Rivera

Zaterdag 27 Juni: Pitbull – Nicky Jam – Nutzbeatz

 

Suriname is welkom op het Aruba Summer Music Festival!!

Voor het Aruba Summer Music Festival zijn er hele aantrekkelijke reisarrangementen met het Brickell Bay Hotel verkrijgbaar bij BES Reizen en Unique Package Plan.

 

Voor meer informatie kan men contact opnemen op het nummer 8637670.

 

Muziek…en meer in Caribische sferen

Wie naast het bijwonen van muzikale optredens ook wil genieten van een welverdiende vakantie in een tropisch klimaat, kan zich vermaken op één van de vele prachtige stranden. Voor sportliefhebbers zijn er volop mogelijkheden: van duiken en snorkelen tot kitesurfen en golfen. Voor culinaire liefhebbers is Aruba echt een walhalla met keuze uit meer dan 200 restaurants. En wie nog energie over heeft, kan inkopen doen in het winkelparadijs Oranjestad of zich in het bruisende nachtleven storten, om vervolgens heerlijk bij te komen in een van de vele spa’s op het eiland.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App