spot_img
spot_img

12-jarig meisje spelenderwijs gedood in het verkeer

Atualizado há

De 12-jarige ChavienAnoeja is spelenderwijs de 51ste verkeersdode geworden.

Zij en een leeftijdsgenoot maakten er de gewoonte van om op de kofferbak van de auto van hun grootoom te springen wanneer die wegreed. Zij zijn meerdere malen hiervoor aangesproken maar sloegen alle waarschuwingen in de wind. Donderdagavond sloeg het noodlot toe voor Anoeje.

De politie van het ressort Santo Dorp kreeg de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger in een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg.Bij aankomst ter plaatse werd de bestuurder noch voetganger aangetroffen van de “aanrijding”.  Volgens verklaring van dat ander meisje was het slachtoffer naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis afgevoerd door de grootoom.

De grootoom  verklaarde dat hij zou uitrijden. Hij had  niet opgemerkt dat de meisjes wederom, zoals zij dat gewend waren,  op de kofferbak van de auto waren gesprongen .

Toen hij op de hoek stopte, hoorde hij een gegil. Hij keek om en zag één van de meisjes op de weg liggen. De oom keerde gelijk terug, nam het meisje op en bracht haar samen met haar moeder die reeds naar buiten was gerend naar de Spoed Eisende Hulp. Zij kwam daar te overlijden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: