spot_img
spot_img

1 dode en gewonden bij aanrijding Oost-West verbinding

Atualizado há

- Publicidade -

Er is een dode en een aantal gewonden zijn gevallen bij een aanrijding op de Oost-West verbinding tussen een autobus en een pick-up. De politie van het ressort Moengo kreeg op dinsdagavond de melding van de aanrijding op de Oost-West verbinding ter hoogte van kilometer 43.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobusbestuurder een stilstaande container pick-up had aangereden, die links langs de weg geparkeerd stond. In de autobus zaten 17 passagiers en de buschauffeur. Het is een zogenaamde staatsbus die de route Paramaribo-Albina visa versa onderhoudt.

De autobus kwam vanuit de richting van Paramaribo gaande in de richting van Moengo. Door de aanrijding belandden beide voertuigen in de langs de weg lopende goot. Alle inzittenden van de autobus hebben zware tot lichte verwondingen opgelopen. De 44-jarige passagier Netta, Bossoe is zodanig gewond geraakt dat zij ter plaatse het leven gelaten heeft.

- Publicidade -

Zes slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. De andere slachtoffers inclusief de chauffeur D.K. zijn door omstaanders en familieleden, per eigen gelegenheid, afgevoerd naar Albina. Vermoedelijk zijn zij naar Frans-Guyana gebracht voor medische behandeling.

Het ontzielde lichaam van mevrouw Bossoe is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Met het overlijden van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 47. De Verkeersunit van Politie Regio Oost is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Foto: Social Media

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: