spot_img
spot_img

Suriname Centrale Ambulancedienst gaat alertheid hulpdiensten toetsen

Atualizado há

- Publicidade -

De Suriname Centrale Ambulancedienst (117) zal op zondag 30 juni de alertheid van de hulpdiensten weer toetsen. Het gaat dan in deze om de ambulance dienst alsook de brandweer. Ook zullen huidige dienstverleners in de eerstelijnszorg gebruik maken van deze gelegenheid als een refreshment course.

Tijdens deze grootschalige hulpverlening zullen de levensreddend handelen (LRH) getoetst worden. Ook staat op het programma de ingebruikname van de “LUCAS” een zeer belangrijk medisch apparaat die ervoor zorgt dat de BLS ritme niet onderbroken wordt. Het medisch team heeft een training hiervoor ondergaan en de tweede helft van deze training wordt in scène opgezet. De traumaprotocollen worden weer getoetst en de nieuwe ontwikkeling op gebied van acute traumazorg worden uitgevoerd.

De Ambulancedienst maakt duidelijk dat het gaan om een “simulatie training” met realistische uitbeelding van een uitbeelding van de zaken zoals, auto in brand, auto over de kop, brandweeroptreden, ambulance optreden, politieoptreden, en belangrijkste de LOTUS slachtoffers die het scenario compleet maken.

- Publicidade -

Sur-cad is een  non profit organisatie die prehospitale diensten aanbiedt en steeds streeft naar kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg op afroep en bij evenementen. De diensten worden momenteel alleen te land aangeboden.Het bedrijf streeft ernaar haar diensten uit te breiden via lucht en te water. Gaar doel is om elke cliënt die zich aanbiedt veilig en deskundig te vervoeren naar een spoedeisende hulp of medische spoedpost. Elk teamlid is up to date getraind en weet wat van hem of haar verwacht wordt.

Foto: Suriname Centrale Ambulance Dienst

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: