spot_img
spot_img

PL zal op jaardag 14 potentiele DNA kandidaten bekendmaken

Atualizado há

- Publicidade -

De Pertjajah Luhur (PL) zal op de jaardag van de partij op 5 december niet zeven, maar veertien potentiële kandidaten voor een DNA-zetels bekend maken. De pl zal  de komende dagen in overleg treden met gelijkgestemde partijen. PL-voorzitter Paul Somohardjo noemt namen van onder anderen de Nieuwe Leeuw, de KTPI, de PDO en Nieuw Suriname.

Paul Somohardjo – Pertjajah Luhur-voorzitter (Foto: Archief LPM)

Hun respectieve voorzitters, te weten Dharm Mungra van De Nieuwe Leeuw, Willy Soemita van de KTPI, Waldi Nain van de PDO en John Nasibdar van Nieuw Suriname, waren zaterdag met een delegatie aanwezig op de structuren vergadering te Dessa, Lelydorp. Bij die gelegenheid werden de eerste ressort besturen van Wanica geïnstalleerd.

De partij gaat namelijk de komende vier maanden op zoek naar goed ‘zaaizaad’ voor de partij. Hiermee wordt bedoeld integere en capabele kandidaten op RR-, DR-, en DNA-niveau. “Deze zaadjes zullen worden geplant op de dag der kandidaatstelling. De vruchten plukken we op 25 mei 2019”, sprak Somohardjo tijdens instructievergadering op het Poerwodadi sportveld. Geïnteresseerde personen die zich kandidaat willen stellen mogen tot en met 31 oktober hun naam opgeven. De PL-voorzitter legde uit dat in eerste instantie voor elk district meer kandidaten zullen worden geïdentificeerd dan plekken beschikbaar zijn. Als voorbeeld noemde hij Wanica, waar zeven DNA-zetels beschikbaar zijn.

- Publicidade -

Op 5 december zullen echter niet zeven, maar veertien potentiële kandidaten worden bekend gemaakt. Die gaan zich maximaal moeten inzetten om te bewijzen dat zij integer, deskundig en werklustig zijn. Uit deze veertien personen worden uiteindelijk zeven geselecteerd die op de dag der kandidaatstelling zullen worden bekend gemaakt. Deze werkwijze zal gelden voor alle districten.

We gaan ze observeren legt de PL-voorzitter uit.” Son no mus’ bron den en suma no mus’ fufur’ den. Alleen door hard te werken kunnen ze gekozen worden”, verklaarde Somohardjo. Hij deed een beroep op degenen,die uiteindelijk niet in aanmerking komen voor een kandidatuur, om de eenheid te blijven bewaren en te blijven werken aan een mooi Suriname. Volgens Somohardjo moet  niemand afstoten worden, maar personen moeten elkaar blijven ondersteunen.

Foto: PL

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: