spot_img
spot_img

Oproep van EBS

Atualizado há

- Publicidade -

De Energie Bedrijven Suriname (EBS) roept alle klanten op om contact te maken met de klantenservice voor controle c.q. correctie van hun factuur alvorens die te betalen.

De afgelopen 3 tot 9 maanden is bij een groot aantal stroomgebruikers de meterstand niet opgenomen. Het gevolg van de recente meter opname op klanten is dat een aantal van hun in de hoogste schalen van hun tarievenstelsel terechtgekomen zijn en moeten dus een hele hoge rekening betalen.

De EBS Public Relations & Corporate Service zegt dat de EBS de meterstanden per huishouding om de ene maand probeert op te nemen. Maar om uiteenlopende redenen lukt het niet altijd. Een van de grootste redenen is een gesloten poort aantreffen.

- Publicidade -

Zolang het bedrijf niet over de juiste meterstand kan beschikken wordt die maand de rekening van de vorige maand gebruikt. Dit kan afwijken van het werkelijk verbruik. Wanneer EBS uiteindelijk over de juiste meterstand beschikt is de kans zeer groot dat het gewijzigd verbruikspatroon van de klant en de accumulatie over een lange periode ertoe leiden dat deze klanten in de hoogste schaal van het staffelstelsel terechtkomen.

De EBS doet haar best dit soort ongerieven tot een minimum te beperken voordat de facturen verstuurd worden. Echter is vanwege de veelheid de kans groot dat er enkelen worden gemist. De EBS doet een beroep op alle klanten om de meteropnemers toegang te verschaffen tot de verbruiksmeter of om maandelijks zelf de meterstand op te geven middels een SMS, via de website, via EBS- app of via 175.

Foto: Archief

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: