spot_img
spot_img

ICT in Education Opleiding ook in Nickerie te volgen

Atualizado há

- Publicidade -

De ict in Education opleiding die vorig jaar van start gegaan is op het IOL Complex is sinds dit jaar ook in Nickerie te volgen. De professoren reizen daarbij met regelmaat af naar het district nickerie en gebruiken verschillende technologishe middelen om de studenten daar bij te staan als ze niet fysiek aanwezig zijn.

De techniek maakt een belangerijk deel uit bij de nieuwe ICT-opleidingen op het instituut voor de Opleiding van Leraren (IOL). Aangezien de lessen in Paramaribo en in Nickerie worden verzorgd, maken de docenten veel gebruik van modern technologien. Via Skype kunnen de studenten uit beide districten de lessen simultaan volgen en met elkaar communiceren. De docenten noemen deze ontwikkeling een mijlpaal voor de samenwerking tussen The institute ( The international Institute For Education for development) en het IOL, die bewijzen de technologie te gebruiken om studenten te scholen. Bovendien is in het curriculum opgenomen date r webinars zullen worden ontwikkeld. Via dit modum kunnen de docenten lesmateriaal online plaatsen voor de studenten, ook als de instructeuren niet in het land zijn

 

- Publicidade -

“Na de ontmoeting met de studenten in Nickerie is het mij duidelijk dat de leerlingen in Nickerie dezelfde passie hebben als de studenten in Paramaribo om hun vaardigheden te ontwikkelen in de ICT.  Het was geweldig om te ziendat het IOL investeringen heft gepleegd voor de verbetering van de leslokalen om de hybride afstandsonderwijs mogelijk te maken'”Aldus Prof Dr. Padmanabhan Seshaiyer (Wiskundige aan The Institute en George Mason University). Seshaiyer feliciteert minister Adhin met de onwikkeling die hij te weeg heft gebracht in het onderwijssysteem in Suriname.ook feliciteerd hij Directeur Milton Top doe zicht byzonder heft ingezegt voor het tot stand komen van het geheel. Het duo heft volgens de professor een goed team samengesteld, zowel lokaal als international, die de ICT-opleidingen tot een success hebben gemaakt.

 

De studenten hebben de module”21st Century Skills and Content mastery” onlangs afgerond die werd verzorgd door Sashiayer. Tijdens deze module heft de groep vaardigheden ontwikkeld, alsook het vermogen om weloverwogen beslissingen te nemen. Communicatie, Samenwerking, Kritisch denken en Creativiteit zijn dundamentele 21 eeuwse vaardigeheden. De professor is inmiddels al vertrokken naar de verenigde Staten en komt spoedig terug om de 5de module vna de opleiding te verzorgen, die zal gaan over “Problem Solving, Modeling and Simulations’s”.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: