spot_img
spot_img

Etnel: “Moge de almachtige ons zegenen met goede leiders in 2020”

Atualizado há

- Publicidade -

Patricia Etnel, NPS parlementariër, zegt aan LPM news dat Phagwa een belangrijk Hindu feest is dat de overwinning van het goede op het kwade benadrukt. In de tijd waarin we leven, waarbij we als Surinamers door een heel moeilijke tijd gaan, mede dankzij de wijze waarop het land bestuurd wordt, dan smacht men dat de overwinning van het goede op het kwade snel zal komen voor de Surinamers.

De overwinning van het goede zodat de Surinamers een beter leven krijgen. De overwinning op het goede zodat de Surinamer kan uitkijken naar een prachtige toekomst. De overwinning van het goede zodat het voor de Surinamers goed vertoeven is in Suriname. Dat is heel belangrijk om aan te denken op zo een dag als Phagwa.

Als we kijken naar de mooie kleuren die worden meegenomen bij het vieren van het feest, dans wenst Etnel ook dat onze toekomst als land met sterke leiders die moeten komen in 2020 heel kleurrijk en vrolijk mag zijn. En dat het kwade dat door de leiders die nu aanzitten wordt aangedaan voorgoed zal verdwijnen.

- Publicidade -

Haar boodschap luidt alsvolgt:

“Aan alle Surinamers een Subh Holi en een goede overwinning van het goede op het kwade. Moge de almachtige ons rijkelijk zegenen met goede leiders in 2020”.

Foto: LPM Archief

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: