spot_img
spot_img

Braziliaanse vrachtwagenchauffeur beschoten en beroofd (Foto)

Atualizado há

- Publicidade -

De 45- jarige Roberto Pereira, een braziliaanse vrachtwagenchauffeur werd in het weekend op 22 juni te Bejowo in Brokopondo beschoten en beroofd. Hij in zijn bovenlichaam geraakt. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden geeft tegenover LPM News te kennen dat de man vanuit het bos geschoten is geworden. Pereira die per eigen gelegenheid naar het Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is gegaan, verkeert niet in levensgevaar.

Humphrey Naarden

Naarden geeft aan dat de politie van Brokopondo centrum op zaterdag 22 juni een melding binnen kreeg van een roofoverval op de weg dat leidt naar de goudveld Bejowo. Bejowo is te bereiken via een zijweg van de Afobakaweg nabij het dorp Klaaskreek.  Volgens voorlopig onderzoek reed Pereira vanuit het goudveld alleen over de weg richting Paramaribo. Plotseling werd hij overvallen door drie gemaskerde en gewapende mannen. De drie mannen zij vanuit het bos op de weg gekomen. Bij het komen op de weg hebben ze metteen op het voertuig dat Pereira reed geschoten. Daarbij is hij geraakt in zijn bovenlichaam. De rovers hebben hem toen beroofd van USD 500 en zijn mobiele telefoon.

- Publicidade -

De rovers zijn meteen weer in het bos gevlucht. Met behulp van omstanders werd Pereira voor de komst van de politie afgevoerd naar het SEH. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en zijn toestand is niet levensbedreigend. De drie daders zijn nog voortvluchtig. Naarden doe een beroep op de gemeenschap om informatie door te spelen als zij iets vermoeden of weten waar de daders zich ophouden.

Foto: Social Media

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: