spot_img
spot_img

Braziliaan doodgeschoten tijdens overval bij terugkeer van mijnbouw-activiteiten

Atualizado há

- Publicidade -

Twaalf mensen van Braziliaanse en Chinese afkomst die in een kano op weg naar Paramaribo reisden liepen in een hinderlaag rovers op maandag 24 november rond 13:30 uur in de buurt van de Ulemari-vallen.

 

Volgens getuigen waren er drie overvallers, die later werden geïdentificeerd zijn als Brazilianen. Ze waren gewapend en hadden volgens de getuigen bivakmutsen op, en kwamen al schietend op de inzittenden van de kano af, op het moment dat de boot kwam tot het onderste deel van de rivier waar er stenen lagen en reizigers moest uitstappen om de kano te voort te duwen.

- Publicidade -

 

Op dit punt van de rivier, werden de twaalf passagiers die in de kano zaten, verrast door de drie rovers die niet eens de overval hebben aangekondigd en begonnen te schieten op de groep. Hierdoor werd de Braziliaan Renato Alves de Carvalho, 30 jaar oud en een inwoner van de staat Piaui, geraakt door een aantal schoten afgevuurd door de rovers. Vanwege de ernst van de verwondingen, overleed Renato ter plekke.

 

De rovers namen sieraden, mobiele telefoons en ongeveer  6 kilogram aan goud die in de kano van de passagiers waren. Renato’s lichaam kwam woensdag 26 november in Paramaribo aan en in overeenstemming met de Braziliaanse familie, zal na de juridische procedures het lichaam worden overgebracht naar Brazilië om begraven te worden.

 

De andere slachtoffers van deze gewelddadige overval hebben aangifte gedaan en na kordaat optreden heeft de politie drie verdachten aangehouden. De politie onderzoekt de zaak verder en heeft in de tussentijd aanwijzingen gevonden dat de Braziliaan die Renato doodgeschoot, al andere misdaden in Brazilië gepleegd heeft.

 

Verlaat hieronder je reactie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: