spot_img
spot_img

BIC Paramaribo Noord – Oost voerd controle werkzaamheden op

Atualizado há

- Publicidade -

De afgelopen periode is de samenleving opgeschrikt met onhygienische beelden die werden geplaatst in de media en op de facebook pagina van het commissariaat Paramaribo Noord-Oost van bekende eethuizen die de afgelopen 2 weken gesloten zijn geworden.

Dwight Sabajo, commissarissecretaris van Paramaribo noord- oost, zegt aan LPM news dat het commissariaat drukdoende is met controle werkzaamheden. “ Controle werkzaamheden worden over het algemeen vaker gedaan zegt hij maar doordat er veel klachten gedeponeerd zijn bij het commissariaat is men ertoe over gegaan nog frequenter te werk te gaan.

Ook in de avonduren zal er controle gevoerd worden op de straatventers. Voor nu zullen we meer letten op de worstverkopers die haast op elke hoek van de straat of voor elke winkel staan. “We zullen nagaan of ze een geldig vergunning hebben en een keuringsbewijs van het BOG”.

- Publicidade -

Op de vraag waarom het commissariaat de namen van de eethuizen niet vrijgeeft zegt Sabajo dat de mensen de gelegenheid krijgen hun zaken inorde te maken. Het feit dat de winkel voor een week gesloten is wordt al als een straf gezien voor de voorkoper omdat er dan geen verkoop plaatsvind. “We mogen de verkoper niet dubbelstraffen door ook nog de naam te schaden. Maar als de mensen goed opletten word de geografische ligging van de zaak wel doorgegeven. Zo zou men wel een beeld kunnen hebben om welke winkel het gaat, aldus de commissarissecretaris.

Foto: LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: