spot_img
spot_img

Bewoners in huis overvallen en geschoten

Atualizado há

- Publicidade -

Donderdagmiddag 16 mei, zijn de 20- jarige J.S. en de 68- jarige A.K. door criminelen in hun woning overrompeld en beschoten. De criminelen gingen er vandoor met een kluis met daarin een groot bedrag in vreemde valuta. De criminelen plaatste de kluis in een auto en reden weg. Het lukte het Regio Bijstandsteam Paramaribo om de verdachte 29- jarige Saverio S. aan te houden.

De politie kreeg donderdagmiddag een melding binnen dat vier gewapende en gemaskerde mannen een vrouw en twee mannen op hun woonadres  hadden beroofd. De partner van J.S. hoorde een geluid in huis en nam poolshoogte. Zij werd toen door de criminelen overvallen. J.S. snelde zijn partner te hulp maar werd door een crimineel in zijn zitvlak geschoten. A.K die vervolgens ook in de woonkamer kwam werd ook geschoten door de criminelen. Hij werd in de buikstreek geraakt en verloor het bewustzijn. Beide heren werden voor verpleging naar het ziekenhuis gebracht

De politie wist de woonlocatie van een der criminelen te achterhalen en deed de locatie aan. Op het adres vond de politie de vluchtauto en Saverio S. De auto is in beslag genomen en Saverio is in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: