spot_img
spot_img

34ste verkeersdode genoteerd

Atualizado há

- Publicidade -

De 25-jarige voetganger Devindra Bholasing, is overleden nadat hij werd aangereden door een autobestuurder. De aanrijding vond plaats aan de Parmessarweg in het ressort Paradise te Nickerie. Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 34.

De politie van het ressort Paradise kreeg de melding van de aanrijding met dodelijk afloop. De politie gingen ter plekke voor onderzoek en troffen het levenloos lichaam van Bholasing op het wegdek aan. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

De bestuurder bleek adspirant agent van politie Afzal.I. te zijn die onder invloed van alcohol verkeerde. Hij reed vermoedelijk moet een hoge snelheid toen hij het slachtoffer aan reed.

- Publicidade -

Afzal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau te Nieuw Nickerie. Bij een ademanalysetests blies hij meer microgram alcohol per liter uitgeademde lucht dan bij wet is toegestaan namelijk veel meer dan 220 microgram. Nadat Afzal nuchter was is hij voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld en is zijn rijbewijs ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Bholasing is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Foto: LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: